European Senior Open 2020

EUROPEAN SENIOR OPEN 2020

Liebe Tennisfreunde,

leider hat die ITF entschieden, die Aussetzung von ITF Turnieren bis einschliesslich Montag, den 8. Juni 2020 zu verlängern. D.h. dass auch die European Senior Open in diesen Zeitraum fallen. Wir haben entschieden, dass wir aufgrund der weiterhin unsicheren Lage, unser Traditionsturnier nicht verschieben, sondern in diesem Jahr komplett ausfallen lassen.

Wir hoffen auf Ihr Verständnis und wünschen allen von Herzen alles Gute und Durchhaltevermögen. Bitte bleiben Sie gesund!

Im nächsten Jahr gehen wir hoffentlich in alter Frische wieder an den Start. Im Anhang finden Sie die aktuelle Mitteilung der ITF.

Herzliche Grüsse
Ellen Fischer

Turnierleitung 63. European Senior Open 2020

TC Rot-Weiss Baden-Baden
Lichtentaler Allee 5
76530 Baden-Baden
Mobil +49 15127062555

Dear tennis fellows,

unfortunately the ITF has announced the decision to further postpone all ITF-owened events until Monday, June 8th. We have made the decision that our tournament European Senior Open will be cancelled for this year. We hope you will understand our position.

We wish all the best for everybody, please stay healthy and have great power of endurance. In 2021 we will be fully operational again. Attached you can find the official notice from ITF.

Best regards
Ellen Fischer

Tournament Director 63. European Senior Open 2020

TC Rot-Weiss Baden-Baden
Lichtentaler Allee 5
76530 Baden-Baden
Mobil +49 15127062555

Mitteilung der ITF / Official Notice from ITF

Dear Seniors contacts, Dear Tournament Directors,

Today the ITF will announce the decision to further postpone all ITF-owned and sanctioned events until Monday 8 June. This will apply across the men’s and women’s ITF World Tennis Tour, the ITF World Tennis Tour Juniors, the ITF Beach Tennis World Tour, the UNIQLO Wheelchair Tennis Tour, and the ITF Seniors Tour.

These are challenging and uncertain times, but the health and safety of players, player support teams, officials, event staff and the local community must be the priority.   We will of course monitor the situation in conjunction with independent medical and travel advisers, who will in turn consider Government and public health authorities advice and instruction.  We understand and share your disappointment but we hope you will understand our position.  We will look to resume activity as soon as we are advised that it is safe to do so, but it is unfortunately not possible to predict the length of time that international tennis will be affected by COVID-19.

We will do our best to keep you informed in the coming weeks.

Kind regards

ITF Seniors Department